Vacatures en carrièrekansen in strategie & internationaal bij Schiphol Group

Werk met impact

De ambitie van Schiphol Group is de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens van de wereld te creëren. Het maatschappelijk belang, duurzaamheid en behoud van de hubfunctie op Schiphol staan centraal in de ontwikkelingsplannen.

Internationaal

Schiphol Group is een internationale luchthavenexploitant, voortdurend op zoek naar waardecreatie en mogelijkheden. Denk aan waarde-optimalisatie van de internationale assets en uitbreiding van de luchthavenfamilie. Door internationaal actief te zijn versterken we de positie als internationale hub- en luchthavenexploitant.

Strategie

Schiphol Group ontwikkelt een corporate strategie voor de (middel)lange termijn, in nauwe samenwerking met betrokken afdelingen van de hele organisatie en waar nodig met externe stakeholders. Strategieproducten, zoals Visie 2050, het strategisch plan en verschillende roadmaps, zijn het startpunt voor vernieuwing en implementatie van de strategie.

Duurzaamheid

Alle expertise over duurzaamheid en milieubelasting komen bij Schiphol Group samen. We ontwikkelen de programma's om de luchthaven en omgeving te verduurzamen, samen met betrokken afdelingen en externe stakeholders. Overleggen en goed contact met regionale partners, de overheid en internationale tegenhangers is daarbij belangrijk.

Innovatie

De focus voor innnovatie ligt op sustainable aviation, future baggage, healthy environments, digital identity, autonomous airside en multi-model hub. Schiphol Group heeft veel innovatieactiviteiten met langetermijn transformerende (H2) en disruptieve (H3) innovaties. Ook innoveren we bestaande producten en diensten op de luchthaven, zo blijven we continu verbeteren.

Airport masterplanning

Dé planvorming voor de (middel)lange termijn op Schiphol is onmisbaar. Bijvoorbeeld een Masterplan met ruimtereserveringen voor toekomstige ontwikkelingen (focus 10-30 jaar). Ook het gedetailleerde Middellange Termijn Plan waarin een ontwikkelstrategie voor komende 10 jaar wordt uitgestippeld en betrokken bij regionale planvorming (MIRT). 

Portfoliomanagement

Het primaire doel bij het samenstellen van het portfolio is integrale luchthavenontwikkeling. Daarbij moeten functies in tijd en plaats goed op elkaar zijn afgestemd (maakbaar en haalbaar), passen binnen het beschikbare budget en aansluiten bij de langetermijnvisie van het Masterplan en Mid-Term-plan.

Vacatures in strategie & internationaal

Er zijn op dit moment geen vacatures. Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste nieuwe vacatures bij Schiphol Group in je inbox.


Ontmoet je nieuwe collega's

Deze mensen heten jou met alle liefde welkom. Welkom in onze wereld.
  • 'Alles wat we doen heeft invloed op de beleving van de passagiers.' Ronnie van Diemen I Customer Insights Lead
  • ‘De kans om in de luchtvaartindustrie te werken, was een droom die uitkwam.’ Pierpaolo Pascarella I Fullstack developer
  • 'Als mensen vragen wat ik doe, vertel ik met trots dat ik bij Schiphol werk.' Chunbao Yang I Java back-end developer
Meld je aan voor
de Schiphol job alert!
Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures in je interessegebied.