Vacatures en carrièrekansen in inkoop & contractmanagement bij Schiphol Group

Trajecten in duurzaamheid en innovatie

Inkoop- en contractmanagement is verantwoordelijk voor het strategische inkoopbeleid van Royal Schiphol Group. Met een focus op categorie- en contractmanagement wordt bijgedragen aan de realisatie van de lange termijn organisatiedoelstellingen. Diensten en producten moeten op het juiste tijdstip beschikbaar zijn om de organisatie draaiend te houden.

Inkoop

Continu de vraag, de specificaties, de prijs en de kosten optimaliseren, samen met klanten. Met gespecialiseerde kennis en expertise over de supply chain en leveranciersmarkt van Schiphol, voor nu en in de toekomst. Schiphol Group wil aantrekkelijk zijn voor leveranciers, want samen regelen we versnelling van duurzaamheid en innovaties.

Contractmanagement

Schiphol stuurt op maximale prestaties van de contracten en grijpt in waar nodig. Enerzijds werken we aan de professionalisering van contractmanagement voor collega's, systemen, klanten en resultaten. Daarnaast willen we meer uit leveranciers en de markt halen voor verduurzaming en verhoging van de kwaliteit van services op de luchthaven.

Ontmoet je nieuwe collega's

Deze mensen heten jou met alle liefde welkom. Welkom in onze wereld.
  • 'Schiphol staat nooit stil. De business draait hier 24/7 door.' Linda Voerman I Senior Sourcing Manager Services & IT
  • 'Je kan hier alle kanten op en kansen zijn er altijd.' Richard Tibbesma I Teamlead IT Contractmanagement
Meld je aan voor
de Schiphol job alert!
Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures in je interessegebied.
Marcha Sajovec
Heb je nog vragen?
Marcha Sajovec recruitment business partner