Vacatures en carrièrekansen in hr, legal & support bij Schiphol Group

Werk met impact

Human resources gaat over het werven, behouden en ontwikkelen van hét talent dat Schiphol Group nodig heeft. Legal streeft er naar 'best in class' te zijn met innoverende en professionele diensten. Door specifieke kennis van de luchthaven en juiste interne en externe contacten wordt Schiphol Group in staat gesteld om de strategie uit te voeren vanuit een afgewogen risico-inschatting. Support zijn de helden van de ondersteuning op de verschillende afdelingen. Denk aan: administratief, secretarieel of facilitair.

Rechtsgebieden bij Schiphol Group

Het ondernemingsrecht, luchtvaartwetgeving, mededingingsrecht, contracten, GDPR en privacy- en cookiebeleid, IT- en telecommunicatiezaken, intellectueel eigendomsrecht, real estate, bestuursrecht, de WOB, milieu- en omgevingsrecht. Alle juridische gebieden komen aan bod, van taxironselaars tot bouwprojecten en luchtvaartregels.

Expertises van human resources

Human resources werkt voor de directie en de verschillende business areas en afdelingen. Organisatiebreed dus, voor alle collega's. De afdeling bestaat uit verschillende clusters met ieder een eigen expertise: culture & development, employee experience, hr-business partners, reward, talent sourcing & hiring en Luchtvaart Community Schiphol.

Schiphols support

Werken bij Schiphol Group betekent alles in goede banen leiden op de meest dynamische plek van Nederland. Als management assistent, administratief medewerker of facilitair medewerker vind je hier zéker een nieuwe uitdaging in je carrière op een unieke plek. We hechten veel waarde aan een goede werk- en privébalans.

Ontmoet je nieuwe collega's

Deze mensen heten jou met alle liefde welkom. Welkom in onze wereld.
  • Kerst op Schiphol: een bijzonder moment voor expat-kinderen Chloé Vos I Management Assistent HR
Meld je aan voor
de Schiphol job alert!
Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures in je interessegebied.
Mirjam van Mameren
Heb je nog vragen?
Mirjam van Mameren recruitment business partner