Vacatures en carrièrekansen in finance & control bij Schiphol Group

Schiphol Group en cijfers

Controle over de bedrijfsfinanciën, kapitaalinvesteringen en de daarmee gerelateerde risico’s is een grote verantwoordelijkheid. Een optimaal financieel proces draagt hieraan bij en geeft de directie en de rest van organisatie waardevolle inzichten.

Accounting

Dit is het hart van de financiële administratie van Schiphol Group. Hier wordt o.a. voor de eerste registratie van transacties gezorgd.

Planning & Control

De financiële business partner van de directie en business areas betekent zorgen dat Schiphol Group niet voor verrassingen komt te staan. Het voorspellen van risico's en beheersen van de financiën hoort hierbij. Eveneens het opvolgen en invullen van de planning- en controlcyclus.

Compliance & Reporting

De financiële functie van Schiphol ontwikkelt zich tot een Trusted Advisor en Digital Finance organisatie. Het finance operating model is opgebouwd rond drie kerngebieden; Be a Navigator, Create Insights en Ensure Compliance.

Risk & Audit

Schiphol Group ondersteunen bij het identificeren en managen van risico's, zodat zij haar doelen kan halen. Dit doen wij met een geïntegreerde en samenhangende aanpak.

Ontmoet je nieuwe collega's

Deze mensen heten jou met alle liefde welkom. Welkom in onze wereld.
  • 'Het is pure magie als je op de landingsbaan bent waar de vliegtuigen naast je rijden. Een unieke werkplek.' Bert Witte I Operationeel installatieverantwoordelijke
  • 'Hoewel ik zelf niet met vliegtuigen werk, is de luchtvaart een boeiende sector en Schiphol een fascinerende werkomgeving.' Martijn Slaats I Installatieverantwoordelijke Hoogspanning
  • 'Als mijn functie er niet zou zijn, konden er geen vliegtuigen vliegen. Dan staan alle lampen op de start-, landings- en rijbanen uit.'' Henk Keijzer I Werkverantwoordelijke CSHI
Meld je aan voor
de Schiphol job alert!
Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures in je interessegebied.
Mirjam van Mameren
Heb je nog vragen?
Mirjam van Mameren recruitment business partner