Vacatures en carrièrekansen in commercial & real estate bij Schiphol Group

Commercie en vastgoed op de luchthaven

Dit is het hart van de commerciële activiteiten van Schiphol Group. Hier zorgen we voor waardecreatie voor de klant (passagiers en bedrijven) én voor de luchthaven. Onze ambitie: een unieke en dynamische ontmoetingsplek voor werk en reizen ontwikkelen.

Development

Denk aan het (her)ontwikkelen van nieuwe kantoren, warehouses en het openbare gebied op de luchthaven. Ook creëer je nieuwe diensten en services voor de zowel de totale Schiphol-community als de individuele deelnemers. Schiphol Group realiseert nieuwe projecten vanuit een integrale Schiphol-gebiedsvisie, waarbij we continu de (stedenbouwkundige) kwaliteit bewaken.

Marketing & customer experience

Marketing en customer experience is verantwoordelijk voor de marketing, communicatie, customer insights, customer care en customer experience-activiteiten van Schiphol Commercial. Zo wordt de hele customer-journey voor passagiers een onvergetelijke belevenis.

Real estate

Commercieel vastgoed is uitdagend. Schiphol Group ontwikkelt en beheert hoogwaardig vastgoed en verhuurt ruimtes in de terminals. Het doel is om van locaties op en rond de luchthavens Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport aantrekkelijke vestigingsplaatsen te maken voor bedrijven, waar het voor bezoekers en werknemers prettig verblijven is.

Parkeren en mobiliteit

Met nieuwe en innovatieve oplossingen zorgt Schiphol Group dat reizigers van en naar Schiphol een zorgeloze reiservaring hebben. Wij exploiteren commerciële mobiliteitsdiensten en parkeerproducten voor reizigers, bezoekers, ‘halers en brengers’ en personeel van bedrijven op de luchthaven. Uitgangspunt van het werk zijn de wensen van onze klanten.

In de terminal

Er zijn verschillende commerciële activiteiten in de terminals, zoals retail, horeca & andere (Privium) services. Het doel is de commerciële mogelijkheden in de terminal te optimaliseren, met behoud en verbetering van de kwaliteit van het aanbod en de beleving voor passagiers.

Ontmoet je nieuwe collega's

Deze mensen heten jou met alle liefde welkom. Welkom in onze wereld.
  • Een unieke plek op Schiphol Martin de Nijs I Coördinator implementatiemanagement
Meld je aan voor
de Schiphol job alert!
Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures in je interessegebied.
Mirjam van Mameren
Heb je nog vragen?
Mirjam van Mameren recruitment business partner