Vacatures en carrièrekansen in airport operations bij Schiphol Group

De operatie van de luchthaven

Airport operations faciliteert en regisseert alle processen die nodig zijn voor de airlines en de reizigers. Zoals bagageafhandeling, passagiersstromen in de terminal, stijgen en landen van vliegtuigen, en ook sneeuw- en gladheidsbestrijding.

Day2Day Operations

Het hart van de operatie: 24 uur per dag en 7 dagen per week. Schiphol Group voert de regie op de operatie en levert o.a. bird controllers, authority officers, flamingo's en ijsberen voor een optimale dienstverlening.

Airport Operations Center (APOC)

In 1 fysieke ruimte werken allerlei partijen samen om het luchthavenproces te plannen, bewaken en sturen. Dit met de kennis van gisteren en in voorbereiding op de dag van morgen, op de korte én lange termijn.

Proces perfomance & improvement

Process Performance & Improvement zorgt voor het identificeren van oplossingen voor klantvragen, de implementatie hiervan in de logistieke processen en het continu verbeteren van de performance.

Compliance, continuity & risk

Compliance, Continuity & Risk bewaakt de operationele compliancy en stuurt bij waar nodig. Schiphol Group streeft daarbij naar optimale bedrijfscontinuïteit en ziet toe op beheersing van de grootste risico’s binnen Airport Operations & Aviation Partnerships.

Business development

De focus ligt op het ontwikkelen en behouden van langdurige partnerships binnen het netwerk van Schiphol. De relatie met klanten staat voorop.

Ontmoet je nieuwe collega's

Deze mensen heten jou met alle liefde welkom. Welkom in onze wereld.
  • 'Ik ben trots als elke koffer toch op tijd met het goede vliegtuig meegaat.' Arwiend Harnam I Regisseur Bagage Afhandeling Systeem Schiphol, BASS regisseur
  • ‘Extra paar handen was hard nodig’ David Bruinse I Strategisch adviseur
  • Hoe Schiphol met het Airport Operations Plan de operatie stuurt Bábète I Development & delivery manager
Meld je aan voor
de Schiphol job alert!
Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures in je interessegebied.
Inge van Rijn
Heb je nog vragen?
Inge van Rijn recruitment business partner