Welkom in onze wereld

Jouw wereld verbinden.
Dat is waarvoor we staan bij Schiphol Group.

De luchtvaartwereld heeft een unieke dynamiek waar kansen liggen voor jouw carrière, van strategie tot operatie. Waar je samenwerkt met een grote diversiteit aan mensen die zich allemaal verbonden voelen. Waar oprecht aandacht is voor de mens achter de collega, je werk-privébalans en je vitaliteit. We zijn allemaal anders, maar we gaan voor hetzelfde doel: boven onszelf uitstijgen.

Jouw wereld verbinden. Dat is waarvoor we staan bij Royal Schiphol Group. En dat is waar jij, met jouw talent, karakter en passie, iedere dag voor gaat.

Wat je bij ons kan verwachten

Om jouw werkervaring bij Schiphol nog beter, nog unieker en nog magischer te maken. Nu en in de toekomst.

Unieke werkomgeving
Schiphol is een unieke plek waar altijd wel iets gebeurt. Als een city that never sleeps. Het is veel meer dan de vertrouwde airport dat we allemaal kennen. Schiphol is een wereld op zich. Met haar eigen kring, haar eigen scene, sfeer, taalgebruik en subcultuur. Dát maakt Schiphol uniek én magisch. En die magie gaat veel verder dan de (cliché) beelden van vliegtuigen, terminal en bedrijvigheid op de platforms, die we allemaal (her)kennen. 
Trots
Schiphol is een magische plek, die zowel klein als groots kan voelen. Klein omdat we op een informele en betrokken manier met elkaar omgaan. Groots omdat bij Schiphol zowel denkers als doeners verantwoordelijkheid kunnen pakken om impact te maken.  Samen met collega’s en partners verbind jij Nederland met de wereld. En daar mag je heel trots op zijn.
Diversiteit
Schiphol is een magische plek, die zowel klein als groots kan voelen. Klein omdat we op een informele en betrokken manier met elkaar omgaan. Groots omdat bij Schiphol zowel denkers als doeners verantwoordelijkheid kunnen pakken om impact te maken. De luchtvaartwereld heeft een unieke dynamiek waar kansen liggen voor jouw carrière, van strategie tot operatie. Waar je samenwerkt met een grote diversiteit aan mensen die zich allemaal verbonden voelen.
Verbinding

Schiphol verbindt je niet alleen met andere bestemmingen, maar ook met andere mensen en culturen. Waar oprecht aandacht is voor de mens achter de collega; je werk-privébalans en je vitaliteit. We zijn allemaal anders, maar we gaan voor hetzelfde doel: boven onszelf uitstijgen

De mens centraal
Bij Schiphol is er oprechte aandacht voor de mens achter de collega, je werk-privébalans en je vitaliteit. Zo hebben we een Bring Your Own-regeling om je (thuis)werkplek in te richten en naast je basisvakantiedagen heb je ook rech top diversiteitsuren, deze kan je bijvoorbeeld inzetten voor (feest)dagen die niet standaar zijn opgenomen in de cao. Lees het allemaal in onze arbeidsvoorwaarden.
Ontwikkelmogelijkheden
Wij zijn ervan overtuigd dat jouw ontwikkeling bijdraagt aan de ontwikkeling van Schiphol Group. Door je als persoon en als team continu te verbeteren, haal je het beste uit jezelf én je werk. We zijn allemaal anders, maar we gaan voor hetzelfde doel: boven onszelf uitstijgen. Lees hier meer over persoonlijke ontwikkeling bij Schiphol. 
Duurzaamheid & Innovatie
Schiphol werkt al jaren aan het verduurzamen van de luchtvaart. We hebben al veel bereikt. De komende jaren gaan we nog veel meer doen en daar kan jij aanbijdragen. Lees meer over wat wij doen op duurzaamheid en innovatie.
 • 'Ik kom overal op Schiphol. Het is toch een soort jongensdroom die werkelijkheid is geworden.'
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s 'Ik kom overal op Schiphol. Het is toch een soort jongensdroom die werkelijkheid is geworden.'
 • 'Schiphol heeft me altijd al ontzettend aangetrokken.'
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s 'Schiphol heeft me altijd al ontzettend aangetrokken.'
 • ‘Het was een spannende klus’
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s ‘Het was een spannende klus’
 • Intelligent Asset Control Center verbetert betrouwbaarheid Schiphol
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s Intelligent Asset Control Center verbetert betrouwbaarheid Schiphol
 • 'Architectuur Schiphol: veilige landing voor informatietechnologieën'
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s 'Architectuur Schiphol: veilige landing voor informatietechnologieën'
 • “De wereld achter de deuren van Schiphol is veel groter dan ik me ooit had voorgesteld.”
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s “De wereld achter de deuren van Schiphol is veel groter dan ik me ooit had voorgesteld.”
 • 'The sky is the limit'
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s 'The sky is the limit'
 • 'Mijn belangrijkste uitdaging is ervoor zorgen dat de vluchten en passagiersstromen elke dag doorgaan.'
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s 'Mijn belangrijkste uitdaging is ervoor zorgen dat de vluchten en passagiersstromen elke dag doorgaan.'
 • 'Ze nemen ict hier heel serieus.'
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s 'Ze nemen ict hier heel serieus.'
 • 'Ik ben trots als elke koffer toch op tijd met het goede vliegtuig meegaat.'
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s 'Ik ben trots als elke koffer toch op tijd met het goede vliegtuig meegaat.'
 • ‘Als ik zelf op vakantie ga, zie ik de impact van de projecten waaraan ik werk met mijn eigen ogen. Dat maakt me ontzettend trots.’
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s ‘Als ik zelf op vakantie ga, zie ik de impact van de projecten waaraan ik werk met mijn eigen ogen. Dat maakt me ontzettend trots.’
 • ‘Dat er een grote diversiteit en inclusiecommunity is binnen Schiphol Group, maakt dat ik mij heel erg thuis voel’
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s ‘Dat er een grote diversiteit en inclusiecommunity is binnen Schiphol Group, maakt dat ik mij heel erg thuis voel’
 • ‘Wat er in de wereld gebeurt, heeft direct effect op je werk.’
  Trotse 24/7-verhalen van je nieuwe collega’s ‘Wat er in de wereld gebeurt, heeft direct effect op je werk.’

Het verhaal van Schiphol

Ontdek het verhaal van Schiphol. Kijk hoe de luchthaven zich heeft ontwikkeld sinds 1916: van een drassig grasland in de Haarlemmermeerpolder tot één van de meest toonaangevende luchthavens ter wereld die zich klaarmaakt voor de toekomst. Het gaat over je toekomstige collega's die zich dag en nacht inzetten om de wereld te verbinden. Die reizen bereikbaar en toegankelijk voor iedereen willen maken, nu en in de toekomst. En daarom zoeken naar innovatieve oplossingen om vliegen zo duurzaam mogelijk te maken. Ga je mee?

Een wereld op zich

Als je op een unieke plek werkt, dan wordt alles wat je doet bijzonder. Boeiender, leuker en dynamischer. Je werkplek maakt het verschil. Schiphol is zo'n plek. Waar je dingen meemaakt die je nergens anders meemaakt. En waar jij je talenten op unieke wijze kwijt kan.