Leren en ontwikkelen bij Schiphol Group

Haal meer uit je talent

Schiphol verbindt jouw wereld. Met de beste mensen en in trotse samenwerking, maken we reizen veilig en verantwoord. Maar hoe blijven jij en je collega’s de beste? Hoe blijf je vakbekwaam? En hoe bereik je jouw ambities?
Wij zijn ervan overtuigd dat jouw ontwikkeling bijdraagt aan de ontwikkeling van Schiphol Group. Door je als persoon en als team continu te verbeteren, haal je het beste uit jezelf én je werk.

Schiphol Learning Hub

De Schiphol Learning Hub maakt leren en ontwikkelen voor jou en je collega’s toegankelijker. Met de leeractiviteiten uit de Schiphol Learning Hub blijf jij:
Fit for Roster – Voldoe aan de wettelijke en vanuit Schiphol Group gedefinieerde vereisten om je functie uit te mogen oefenen.
Fit for Teamwork – Bundel je talent met jouw collega's en weet van elkaar wat ieders talent is.
Fit for Future – Blijf jezelf vernieuwen en kies een training uit de catalogus.

MijnTalent

Heb je meer behoefte aan inzicht in jezelf: wat voeg jij toe, wat drijft jou en waar krijg je energie van? MijnTalent helpt jou om te ontdekken waar jouw kracht zit en wat je te bieden hebt. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je keuzes kunt maken. Om zo met nog meer plezier te werken.

Professional Development Programma

Wil jij groeien als professional, in en buiten je functie, en los van je inhoudelijke expertise? In dit programma ontdek je aan de hand van jouw persoonlijke leerdoelen hoe je: jezelf effectiever kunt inzetten, beter kunt communiceren, zorgvuldig je grenzen kunt bewaken en/of jouw invloed kunt vergroten.

Training onbewuste vooroordelen

Schiphol Group heeft de ambitie een integere en inclusieve organisatie te zijn. Een organisatie waarin je gewaardeerd wordt om wie je bent en waarin iedereen zich veilig voelt en zich durft uit te spreken (Speak Up). Om deze ambitie verder vorm te geven, hebben we een speciale training ontwikkeld. De training is gemaakt in samenwerking met een aantal Schiphol-collega’s. Doel van de training is om inzicht te geven in je eigen onbewuste vooroordelen en de gevolgen die deze vooroordelen kunnen hebben voor bijvoorbeeld je besluitvorming.

Masterclass Airports & Airlines Strategy

Deze masterclass verbreedt je kennis over de (commerciële) aviation industry, en stelt je in staat om het speelveld en de complexiteit beter te begrijpen. De interactieve en verbindende insteek daagt je uit om actief bij te dragen en zorgt dat je met én van je collega’s leert.Je wordt meegenomen in de historie, de stand van zaken en de relevante trends en ontwikkelingen rondom luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Welke afwegingen spelen een rol bij het bepalen van een strategie voor een luchthaven, en voor een airline? Wat zijn de belangrijkste stakeholders? En hoe interacteert dit met elkaar?

Business English

Engels wordt steeds meer gebruikt binnen Schiphol Group. Het is belangrijk binnen de luchtvaartsector en in het contact met externe (internationale) business partners. Deze training zorgt voor meer zelfvertrouwen in je dagelijkse werk – rekeninghoudend met jouw taalniveau én de context waarin je werkt. Na het volgen van de training ben je in staat om op begrijpelijke wijze met collega's en klanten in het Engels te communiceren, in woord en geschrift.