De magie van Schiphol

Waarom werken op
Schiphol anders is?

Schiphol is een wereld op zich, die zowel klein als groots kan aanvoelen. Klein, omdat we op een informele en betrokken manier met elkaar omgaan. Groots, omdat je met je werk veel impact kan maken. Onze blik is gericht op een duurzame en innovatieve toekomst voor een schonere, stillere en slimmere luchthaven.

Welkom in onze wereld

  • "Schiphol staat nooit stil. De business draait hier 24/7 door." Linda Voerman I Senior Sourcing Manager Services & IT
  • "Schiphol heeft me altijd al ontzettend aangetrokken." Floor Koppenaal I Airport Developer
  • "Je kan hier alle kanten op en kansen zijn er altijd." Richard Tibbesma I Teamlead IT Contractmanagement

Het verhaal van Schiphol

Ontdek het verhaal van Schiphol. Kijk hoe de luchthaven zich heeft ontwikkeld sinds 1916: van een drassig grasland in de Haarlemmermeerpolder tot één van de meest toonaangevende luchthavens ter wereld die zich klaarmaakt voor de toekomst. Het gaat over je toekomstige collega's die zich dag en nacht inzetten om de wereld te verbinden. Die reizen bereikbaar en toegankelijk voor iedereen willen maken, nu en in de toekomst. En daarom zoeken naar innovatieve oplossingen om vliegen zo duurzaam mogelijk te maken. Ga je mee?

Een wereld op zich

Als je op een unieke plek werkt, dan wordt alles wat je doet bijzonder. Boeiender, leuker en dynamischer. Je werkplek maakt het verschil. Schiphol is zo'n plek. Waar je dingen meemaakt die je nergens anders meemaakt. En waar jij je talenten op unieke wijze kwijt kan.