KoAD Meet-up Procurement & Contracting 5 oktober 2023 van 16:00 tot 20:30 uur Hoofdkantoor Schiphol Group Meld je aan
Samen met het KoAD (Kennisdelingsoverleg Aanbestedende Diensten) organiseren wij een kijkje achter de schermen bij inkoop en contractmanagement op Schiphol. Het doel van het KoAD is kennisuitwisseling op het gebied van inkoop en contractmanagement. Dit om van elkaar te leren (waarom het wiel opnieuw uitvinden?), te kunnen blijven ontwikkelen en bovenal om te netwerken. Rijkswaterstaat, Gemeente Amsterdam, Stichting Yverta en Schiphol organiseren dit samen.

Procurement & Contracting binnen Schiphol Group geeft samen met het KoAD een kijkje achter de schermen en laat met trots zien waar zij zich mee bezighoudt. En wij nodigen jou hier graag voor uit!

Op donderdag 5 oktober vertellen Schiphol-collega’s je alles over innovatieve projecten en de rol van Procurement & Contracting daarin. Om vervolgens samen, onder het genot van een hapje en drankje, te praten over ons mooie vak!

Heb je een collega of vakgenoot die deze Meet-up absoluut niet mag missen, stuur deze uitnodiging dan vooral naar ze door. Of kom gezellig samen!