Webinar Inkoop & Contractmanagement 26 juni 2024 van 12:00 tot 13:00 uur Online
Ontdek de Toekomst van Inkoop bij Schiphol

De wereld verandert razendsnel en Schiphol beweegt mee. Tijdens dit online webinar krijg je een uniek kijkje in de keuken van een van 's werelds grootste luchthavens. Hoor hoe we onze manier van werken hebben aangepast door inzichten en lessen vanuit de coronapandemie, en hoe we onze strategie hebben bijgesteld om toekomstbestendig te zijn en uitdagingen aan te gaan op het gebied van o.a. duurzaamheid, arbeidsomstandigheden en kwaliteit van onze dienstverlening.

Wat kun je verwachten?
  • Inzichten in Schiphol's strategiewijziging: ontdek hoe we veranderen van een kostenleider naar een kwaliteitsluchthaven en wat dit betekent voor onze procurement- en aanbestedingsprocessen.
  • Concrete voorbeelden en best practices: leer van onze Clean & Tidy-casus, waar we op basis van nieuwe samenwerkingsprincipes, aansturings- en financiĆ«le modellen werken om onze ambitieuze doelen te bereiken.
  • Schiphol besteedt 80% van haar werkzaamheden uit, waardoor procurement een cruciale rol speelt in onze operatie. Dit is je kans om te begrijpen hoe wij deze impact maken en hoe we samen met onze leveranciers de toekomst vormgeven.

Meld je nu aan en krijg een kijkje in de wereld van Inkoop & Contract management bij Schiphol.

Sprekers:

Bob Tessensohn - Sr. Category Manager

Claudia Berlijn - Sr. Manager P&C Excellence Center