Webinar Technical Asset Management 2 juli 2024 van 12:00 tot 13:00 uur Online

Ontdek de Vastgoedwereld van Schiphol Real Estate

Schiphol staat wereldwijd bekend als een van de drukste en meest efficiënte luchthavens. Maar wist je dat Schiphol Real Estate ook een aanzienlijke vastgoedportefeuille bezit? Die portefeuille bestaat uit logistiek vastgoed en kantoren rondom de terminals van Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.
De luchthavens zelf zijn bij de meeste mensen bekend, maar dat geldt niet voor Schiphol Real Estate. Dit webinar biedt een unieke inkijk in deze fascinerende vastgoedwereld. We bespreken verschillende partijen die in onze wereld actief zijn en praten over de ambitieuze toekomstplannen van Schiphol Real Estate op technisch en duurzaam gebied.

Waar gaan we op in tijdens het webinar?
  • De complexiteit van technische vraagstukken voor de lange termijn in de vastgoedportefeuille van Schiphol Real Estate.
  • Hoe Schiphol Real Estate strategisch omgaat met haar vastgoedbeheer.
  • De innovatieve oplossingen en duurzame ambities die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van hun vastgoed, meer specifiek de huidige ontwikkeling van een centrale WKO en Schiphol Centrum.

Meld je aan voor het webinar en ontdek de verborgen kant van Schiphol – een wereld van strategisch vastgoedbeheer en innovatie die veel verder reikt dan alleen vliegtuigen en passagiers.

Mis deze kans niet om inzicht te krijgen in een van de meest dynamische vastgoedportefeuilles van Nederland!

Sprekers:

Jacqueline Hougee - Portfolio Manager Offices

Jorgen Pikker - Technisch property manager